Spean Bridge Consultancy - Kennis en Ervaring is vereist.

Verder gaan waar anderen moeten stoppen met als uitdaging het naspeuren van de financiële stromen, én het opsporen van personen met als oogmerk een terroristische ideologie.
En operationele uitdagingen inzake milieu activisme.. met als basis economische belangen en invloeden op machtsverhoudingen in de internationale politiek. Kortom, mijn voormalig werkterrein in een notendop...

Spean Bridge Consultancy - " if you find yourself in a fair fight, you didn't plan your mission properly".

Ik groeide op nabij het politiek centrum van Den Haag, en studeerde politicologie aan de vrije universiteit in Amsterdam; Internationale Betrekkingen en Internationaal Recht, en behaalde mijn propedeuse in Rechten aan dezelfde universiteit. Echter, na het onder ogen komen van een wervende poster van het Ministerie van Defensie, werd een carrière als beroepsmilitair mijn missie.

Tijdens militaire operaties werd soms ook samen gewerkt met Amerikaanse inlichtingendiensten, later werd ik uitgenodigd om binnen de structuren van de Amerikaanse Overheid te komen werken.
Na mijn afstuderen aan Federal Bureau of Investigation Academy, heb ik vijf afzonderlijke carrières gehad,
elk voortbouwend op de expertise opgedaan bij eerdere opdrachten.

Naar nu blijkt mijn laatste opdracht; kwam m
et 40 jaar ervaring mijn kantelpunt in 2021'.
Na vier jaar Internationaal veiligheid en ex-filtratie specialist binnen de structuren van de diplomatie dienst, hadden mijn ogen genoeg kwaadaardigheid, leed en ellende gezien! Kortom, een jaar later zat ik thuis mijn vrouw te vervelen. Spean Bridge Consultancy was een logische stap.

© Spean Bridge Consultancy +31 641 755 907