Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detectivebureau is bekwaam in openlijk, heimelijk en clandestien opsporen van daders en bewijs: De omstandigheid, bewegingen, feiten en locaties worden in kaart gebracht; en het bewijs wordt verzamelt en veilig gesteld.


Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detectivebureau is sinds 28 jaar een autoriteit op het gebied van het strafrecht, waarbij verschillende overige rechtsgebieden een voortdurende en complicerende rol speelt.

Voorts heeft Recherchebureau BPI: Privé Detective en Recherchebureau brede expertise ontwikkeld in cold case zaken. In dit soort zaken en zaken waarin het strafrecht een rol speelt.. komt Recherchebureau BPI op voor de belangen van hen die ten onrechte zijn veroordeeld, slachtoffers van misdrijven.. en nabestaanden van slachtoffers van misdrijven: en van familie van onder verdachte omstandigheden verdwenen personen.

Niet alleen weet Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detectivebureau de juiste wegen te bewandelen, maar door onze ruime ervaring op dit terrein hebben wij de beschikking over een uitgebreid internationaal netwerk met forensische deskundigen. Dit zijn onderzoekers bijvoorbeeld op het gebied van DNA, interpretatie van verwondingen, doodsoorzaak, cybercrime, verkeersongevallen en de invloed van medicatie op gedrag.


Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detectivebureau, heeft een oplossingsgerichte grondhouding en streeft telkens naar verbetering en een hoog oplossingsniveau. Onze kracht ligt in zorgvuldig, doortastend,
én soms onconventioneel uitvoeren van een variëteit aan opdrachten, de betrouwbare rapportage en nooit als laatste: wij streven de grootst mogelijke duidelijkheid na in onze adviezen en manier van werken.